Tuinrenovatie

Speelt bij u de gedachte om uw tuin te laten renoveren? Om alles eens lekker onder handen te laten nemen door een professional en naar wens vernieuwing aan te brengen? Dan bent u nu een stapje dichterbij in uw onderzoek naar de mogelijkheden van tuinrenovatie. Wij bieden diverse mogelijkheden binnen het kader van uw wensen passend voor elk budget.

Proces

Vrijblijvend maken we de balans op van de huidige situatie. Elementen die hersteld kunnen worden, behouden kunnen worden en aangepast kunnen worden. We bespreken eventuele vernieuwingen, doelen, wensen en budget. U ontvangt deskundig advies zodat u de juiste afweging kunt maken.

Nadat we de balans hebben opgemaakt en alles in kaart hebben gebracht, is de tijd aangebroken om een plan op te stellen. Dit doen wij binnen het kader van uw wensen en ideeën. Aan de hand van voorbeelden en schetsen zal het plan steeds meer gaan leven. Ook zal het duidelijkheid verschaffen van de voor en nadelen en de mogelijke oplossingen.

Tijdens deze fase zal er een kosten raming gemaakt worden. Hierdoor ontstaat een duidelijk overzicht van individuele elementen met bijhorende kosten. Doordat alles duidelijk en overzichtelijk is, is het veel eenvoudiger om de juiste keuzes te maken. Het is dus eenvoudig om binnen het budget te blijven.

In de laatste fase zal het plan met u besproken worden en eventuele wijzigingen worden aangebracht. Als het plan volledig naar wens is, nemen we de kosten raming met u door. Nadat wij uw akkoord hebben ontvangen, zullen wij de werkzaamheden zo snel mogelijk inplannen.

Advies

Wij zien ernaar uit om met u in contact te komen, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken. U ontvangt geheel vrijblijvend een adviesgesprek met prijsopgave. Laat uw contact gegevens bij ons achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Tot snel!