Tuinontwerp

Het laten maken van een tuinontwerp is een heel goed idee. Zonder een professioneel tuinontwerp schiet het resultaat vaak te kort in harmonie. Als er onvoldoende samenhang in het ontwerp zit, raak je al snel uitgekeken op je tuin. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Een tuinontwerp maak je voor jaren. Een goed tuinontwerp is dus de basis van een stijlvolle tuin waar je jarenlang plezier aan zult beleven.

Zekerheid

Wanneer u de tuin volledig onder handen laat nemen, ontkomt u er niet aan om veel geld uit te geven. Natuurlijk hangt het ook samen met de wensen, de oppervlakte en de materiaalkeuze. Het is ontzettend zonde als achteraf niet alles naar wens blijkt te zijn. Dit kunt u voorkomen door een ontwerp te laten maken en u goed te laten informeren.

Laat het over aan professionals zoals wij. Wij hebben verstand van zaken en een goede kijk op het geheel. Aan ons de taak om uw wensen te vertalen in een harmonieus en praktisch tuinontwerp. Wij creëren samen met u de basis voor een stijlvolle leefbare tuin.

Proces

Een professioneel tuinontwerp komt niet zomaar uit de lucht vallen. Er gaat een hoop aan vooraf. In de eerste fase zullen er één of meerdere gesprekken plaatsvinden voordat de eerste opzet gemaakt zal worden. In deze fase worden uw wensen en uw budget besproken. U wordt vakkundig geadviseerd zodat u de juiste beslissingen kunt nemen.

In de tweede fase gaan wij puzzelen met uw wensen en ideeën. Wij proberen uw wensen en ideeën een mooie plaats te geven in het ontwerp en nemen daarbij het budget in acht. In deze fase wordt nog eens bekeken welke materialen budget technisch, het best in het ontwerp passen. Er zal een kosten raming gemaakt worden zodat er een duidelijk overzicht is van de individuele elementen en de kosten die het met zich mee brengt.

Tijdens de derde fase zal het ontwerp met u besproken worden. In deze fase zullen er wijzigingen plaatsvinden als het ontwerp nog niet helemaal aan de wens voldoet. Op het moment dat het ontwerp helemaal naar wens is, zal de kosten raming met u worden doorgenomen. Als alles dan akkoord is, zullen de fases met u worden besproken waarin de aanleg zal plaatsvinden. Vervolgens wordt er een passende planning gemaakt.

Advies

Wij zien ernaar uit om met u in contact te komen, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken. U ontvangt geheel vrijblijvend een adviesgesprek met prijsopgave. Laat uw contact gegevens bij ons achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Tot snel!