Tuinonderhoud

Lekker genieten van uw prachtige tuin, maar het ontbreekt u aan tijd om de tuin te onderhouden? Heeft u helemaal geen groene vingers en geen enkel idee wat en wanneer u moet snoeien? Beplanting die ineens blad verliest, van kleur veranderd of te groot wordt zonder te weten wat u er mee aan moet? Met frequent tuinonderhoud, zoals tijdig snoeien, mesten, en het elimineren van ongewenste kruiden, houdt u de groei en bloei van de beplanting in topconditie. Wij voorzien u graag van advies en ondersteuning om u geheel te ontzorgen betreffend het tuinonderhoud. Zowel zakelijk als particulier.

Tuinonderhoud het jaar rond zelfs in uw vakantie

Wij bieden diverse mogelijkheden voor het onderhouden van uw tuin. Denk aan de voorjaarsbeurt, vakantie service, snoeibeurten, najaarsbeurt, winterklaar maken en periodiek onderhoud. U neemt contact met ons op wanneer het u het beste uitkomt of u denkt dat het nodig is. Of we plannen vaste momenten in om uw tuin te onderhouden. Wij zullen u daarin adviseren op basis van uw wensen en onze ervaring om zo tot het beste resultaat te komen. Zo houden we het overzichtelijk en betaalbaar.

Deskundig tuinonderhoud

Als vakbekwame hoveniers hebben wij ruime ervaring in het onderhouden van zeer diverse tuinen. Dankzij deze ervaring zijn wij als deskundige hoveniers in staat om naast het reguliere tuinonderhoud, ook de sfeer van de tuin te behouden of in ere te herstellen. Wij zorgen dat u in elk seizoen van het jaar kunt genieten van uw prachtige tuin.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een gedeelte te blijven doen van het tuinonderhoud. Wellicht vanwege een beperkt budget, groene vingers of natuurlijk omdat het ook weleens lekker is om iets anders te doen naast uw reguliere tijdsbesteding.

Advies

Wij zien ernaar uit om met u in contact te komen, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken. U ontvangt geheel vrijblijvend een adviesgesprek met prijsopgave. Laat uw contact gegevens bij ons achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Tot snel!