Tuinaanleg

De tuin is een belangrijk deel van ons huis dus ook ons leven. De tuin bepaald voor een groot deel hoe je je voelt. We worden er iedere dag mee geconfronteerd. We komen er in thuis en gaan er in weg. Bij mooi weer leven we lekker buiten en genieten we van al het moois in de tuin. We geven er feestjes en kunnen er lekker ontspannen. En in het najaar genieten we van alle mooie herfstkleuren en de rijp op de verdroogde bloemen.

Je moet er toch niet aan denken dat de tuin een zooitje is, dat je er niet met plezier gebruik van kunt maken. Dat je dag in dag uit denkt, ik ben niet tevreden met de tuin. Dat is toch verschrikkelijk! Zeker als je weet dat tuinaanleg helemaal niet duur hoeft te zijn.

Tuinaanleg begint met een goed tuinontwerp zodat je zeker weet dat je nog jarenlang plezier zult beleven aan deze investering. Het is natuurlijk enorm zonde als de tuin is aangelegd, het allemaal net niet naar wens is. Dus een tuinontwerp is heel belangrijk.

Kosten tuinaanleg

De kosten van tuinaanleg lopen erg uiteen. Dit hangt sterk af van het materiaal gebruik, uw wensen en de oppervlakte van de tuin. Als er een tuinontwerp gemaakt is weet je vaak van tevoren wat het gaat kosten. Wel zo handig als je met een budget te maken hebt. Als je zonder ontwerp toch de tuin gaat aanleggen kan het weleens uit pakken tot een onaangename financiële verassing. Dat is wel het laatste wat we willen. Laat u goed door ons informeren en laat een tuinontwerp maken zodat u weet waar u aan toe bent.

Proces

U heeft een tuinontwerp laten maken en u bent akkoord met de prijs. Tijdens het proces van het tuinontwerp tot aan het akkoord zijn alle stappen met u doorgenomen. Wij hebben u verteld wat we gaan doen, hoe we het gaan doen en in overleg wanneer we het gaan doen.

Er kan nu gestart worden met de tuinaanleg. In het begin kan het behoorlijk overweldigend zijn. De tuin gaat leeg, er zijn allemaal machines in de tuin én er worden materialen geleverd. Het kan zijn dat u in het begin het overzicht een beetje kwijt bent. Daarentegen zijn wij ervaren hoveniers en weten goed overzicht te houden zodat alles soepel verloopt en u zo min mogelijk hinder ondervindt.

Tijdens de tuinaanleg zullen wij regelmatig met u overleggen om het verloop van de werkzaamheden en de eventuele onvoorziene problematiek te evalueren. Wij hebben altijd voor alles een passende oplossing zodat u geen slapeloze nachten hoeft te ervaren.

Advies

Wij zien ernaar uit om met u in contact te komen, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken. U ontvangt geheel vrijblijvend een adviesgesprek en een offerte. Laat uw contact gegevens bij ons achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Tot snel!