Beregening

Slepen met slangen en gieters behoord vanaf nu tot het verleden. Met een professioneel beregeningssysteem kunt u onbezorgd genieten van uw tuin. Zorgvuldig aangelegd en vakkundig onderhouden door Hoveniersbedrijf Egbert Westdorp. Zo bent u verzekerd van een beregeningsinstallatie die vele jaren meegaat en bovendien slim en efficiënt omgaat met water.

Onze professionele beregeningssystemen worden gebruikt door particulieren en bedrijven die ze inzetten voor onder meer tuinen, daktuinen, balkons en plantenbakken. Het systeem heeft een bijzonder lange levensduur en een slimme en efficiënte verdeling van water over uw tuin. Tevens is het beregeningssysteem te besturen vanaf een mobiele app.

Maatwerk beregeningsplan

Elke tuin heeft zijn eigen grondsoort, beplanting, zon ligging en schaduwpartijen. Dat is de reden dat een beregeningsplan altijd op maat wordt gemaakt. Wij zorgen voor een zo efficiënt mogelijk systeem en houden daarbij rekening met diverse plantgroepen en kwetsbare soorten. Deze groepen krijgen hun eigen zone om zoveel mogelijk controle te behouden en een optimale werkdruk te garanderen.

Wilt u geen zorgen hebben over het besproeien van uw tuin? Dan is het mogelijk om de tuinberegening volledig te automatiseren met behulp van een regensensor en een beregeningscomputer. Het blijft uiteraard ook mogelijk om handmatig te beregenen.

Grondwater, leidingwater of slootwater?

Wanneer u een grote tuin heeft of uw beplanting veel water nodig heeft, kan het interessant zijn om een bron te laten boren om grondwater te gebruiken. De kosten voor de aanleg van een bron verdient u snel terug omdat u geen kosten meer heeft van het kraanwater. Het gebruik van grondwater voor de beregening is een duurzame oplossing.

Een ander duurzame oplossing is het gebruik van slootwater. Dit is de voordeligste manier van beregenen. Het systeem werkt het zelfde als bij een bron. Het verschil is echter dat er geen bron geboord hooft te worden. Dit scheelt aanzienlijk in de prijs.

Overleg en een zorgvuldige aanleg

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, stemmen wij vooraf en tijdens de aanleg alles zorgvuldig met u af. Na het afronden van de werkzaamheden brengen wij de tuin weer netjes op orde.

Offerte voor een beregeningsinstallatie

De kosten van een beregening zijn afhankelijk van uw wensen, de indeling en de grootte van uw tuin. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen door te spreken. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Wij kijken er naar uit!